Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both adopteert lammetje

Shownieuws

Froukje de Both adopteert maandag het eerstgeboren lam bij de Rhedense Schaapskudde. Het lam wordt door de presentatrice voorzien van een naam.

Froukje de Both adopteert maandag het eerstgeboren lam van dit jaar bij de schaapskooi van de Rhedense Schaapskudde. Het lammetje wordt door de herders overhandigd aan de RTL-presentatrice. Daarna geeft zij het beestje een naam.

De Rhedense Schaapskudde is een ouderwetse schaapskudde die in stand wordt gehouden via donaties in de vorm van adopties. De adoptie door De Both betreft dan ook een louter financiële adoptie, en daarom mag zij het pasgeboren lam niet mee naar huis nemen. Froukje, die zelf vorig jaar december voor het eerst moeder werd van dochter Emma, krijgt wel ter herinnering een geboortekaartje mee.

Met de adoptie van het eerstgeboren lam loopt Froukje de Both vooruit op de jaarlijkse lammetjesdag van de Rhedense Schaapskudde, die dit jaar valt op 29 maart. De organisatie verwacht dan 110 lammetjes ter adoptie te kunnen aanbieden.

Actrice Lieke van Lexmond adopteerde vorig jaar het eerste lam en gaf hem de naam Dean Moses. Eerder adopteerden onder anderen Ellemieke Vermolen en Caroline Tensen een lammetje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen