Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé te horen in Suske en Wiske-film

Shownieuws

Xander de Buisonjé leent zijn stem aan Ranger Tom in de animatiefilm 'Suske en Wiske - de Texas Rakkers'. Ook Daniël Boissevain en Javier Guzman zijn te horen.

Xander de Buisonjé leent zijn stem aan Ranger Tom in de nieuwe animatiefilm 'Suske en Wiske - de Texas Rakkers'. Deze Tom is de leider van de Texas Rakkers. Daniël Boissevain en Javier Guzman lenen hun stem aan de niet al te snuggere bandieten Rik en Manuel.

Jennifer Hoffman spreekt de stem in van de sexy Miss Missy en judoka Dennis van der Geest die van Bill Buster, een zware jongen die professor Barabas moet uitschakelen maar daarbij Tobias op zijn weg vindt, het hondje van Suske en Wiske.

Eerder werd al bekend dat de stemmen van de hoofdfiguren uit de stripboeken van Willy Vandersteen worden ingevuld door Frank Lammers (Lambik), Kees Boot (Jerommeke), Pierre Bokma (Professor Barabas) Raymonde de Kuyper (Tante Sidonia) en Marijn Klaver en Nanette Drazic (Suske en Wiske). Verder is Jeroen van Koningsbrugge te horen, als Theofiel én Theodore.

In de film nemen Suske en Wiske het op tegen de gemaskerde boef Jim Parasijt, die van plan is de wereld te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Het scenario voor de film werd bewerkt door tekstschrijfster Coot van Doesburgh. Zij vertaalde eerder de musical 'Mamma mia' en schreef liedteksten voor Paul de Leeuw en Willeke Alberti. De animatiefilm is vanaf 17 juni in de bioscoop te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen