Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carry Slee overhandigt boek aan eigen hoofdpersoon

Shownieuws

Carry Slee overhandigt het eerste exemplaar van haar nieuwe boek aan de hoofdpersoon van haar boek; Britt. Zij is tot leven gewekt met 3D-animatie.

Schrijfster Carry Slee overhandigt het eerste exemplaar van haar nieuwe boek aan een bijzonder iemand. Hoofdpersoon Britt uit 'Dat heb ik weer! Het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd.. op de verkeerde!' is tot leven gewekt door middel van 3D-animatie. De digitale Puck neemt het boek over haarzelf woensdag in ontvangst.

Via hierisbritt.nl is woensdagmiddag vanaf 16.00 uur een 'ontmoeting' tussen de jeugdboekenschrijfster en haar hoofdpersonage te zien, waarbij het boek wordt overhandigt. Slee noemt de boeklancering 'een unieke ervaring'. "Helemaal van nu, Het lijkt wel een animatiefilmpje uit Hollywood. Het heeft echt kwaliteit. En nog belangrijker, Britt is echt Britt."

'Dat heb ik weer! Geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd.. op de verkeerde!' is het tweede deel in de 'Dat heb ik weer'-serie van Slee, waarvan het eerste deel vorig jaar verscheen. De dagelijkse beslommeringen van de puberende Britt staan centraal in de serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen