Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kaartverkoop Toppers valt tegen

Shownieuws

Ook de Toppers merken de gevolgen van de kredietcrisis. De kaartverkoop voor de twee concerten die zij in de Arena geven, loopt moeizamer dan verwacht.

De Toppers lijken de gevolgen van de kredietcrisis te ondervinden. De kaartverkoop voor de concerten die Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom op 12 en 13 juni in de Amsterdam Arena geven, loopt moeizamer dan verwacht. "Ook wij merken dat we in moeilijke tijden zitten", legt Gordon uit tegenover Radio 538.

Volgens de blonde Topper is het niet zo gemakkelijk om 'twee keer een stadion met zestigduizend mensen te vullen'. Een woordvoerder van de organisatie laat echter weten dat alleen in het begin de verkoop erg traag verliep. "Inmiddels hebben we meer kaarten verkocht dan de eerdere jaren", meent de zegsman.

De Toppers brengen op 14 mei hun nummer 'Shine' ten gehore tijdens het Eurovisie Songfestival. Voor het festival heeft het drietal het nummer speciaal laten remixen door een dj van wie de naam nog niet bekend is gemaakt. Op 13 maart wordt de mix uitgebracht en zal ook bekend worden gemaakt welke dj daarvoor verantwoordelijk is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen