Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw stopt met Ranking the Stars

Shownieuws

Paul de Leeuw stopt na vier seizoenen met Ranking the Stars. Hij wil zich meer richten op activiteiten binnen zijn nieuwe productiebedrijf En Vele Anderen.

Paul de Leeuw stopt na vier seizoenen met Ranking the Stars. Dat heeft BNN, dat het programma uitzendt, dinsdag bekendgemaakt. "Ik wil me nu weer concentreren op iets anders, en dan met name op het produceren van programma's", verklaart de presentator, die onlangs zijn eigen productiebedrijf En Vele Anderen oprichtte.

In Ranking the Stars moeten bekende Nederlanders inschatten hoe het publiek over hen denkt. Er zijn twee seizoenen met bekende vrouwen geweest en twee met bekende mannen. Onder anderen Chantal Janzen, Georgina Verbaan, Patty Brard, Jan Smit, Xander de Buisonjé en Danny de Munk waren in het programma te zien.

Het vertrek van De Leeuw bij de show betekent niet automatisch het einde van Ranking the Stars. "We hebben vier geweldige series gemaakt met Paul. Het is jammer dat hij stopt, maar ik heb niet het idee dat BNN al klaar is met het programma", stelt BNN-programmadirecteur Pim Castelijn. "Het blijft een uniek format. Wij gaan kijken of en hoe we het op een andere manier gaan invullen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen