Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears herenigd met assistente

Shownieuws

Britney Spears heeft haar persoonlijk assistente Felicia Culotta weer ingehuurd. Culotta werkte van 1998 tot 2007 al voor de zangeres en is verheugd.

Britney Spears heeft haar persoonlijk assistente Felicia Culotta weer ingehuurd. Culotta werkte van 1998 tot 2007 al voor de zangeres en is verheugd over haar terugkeer. "Ik houd van Britney en miste haar vreselijk", zegt ze op de website van de popzangeres. Culotta gaf voor deze carrièrestap haar baan als assistente van de tienergroep de Jonas Brothers op.

Culotta had het gevoel dat ze wel deel moest uitmaken van dit 'spannende gedeelte in de carrière van Britney', zo vertelt ze. De vriendin van de familie, zoals Culotta op de website van de popzangeres wordt omschreven, vindt dat Spears de afgelopen twee jaar hard gewerkt heeft aan haar comeback. "Ik heb haar harder zien werken dan ze in haar hele leven heeft gedaan."

Met een andere voormalige zakenrelatie, Sam Lutfi, zijn Britneys contacten heel wat minder warm. Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat deze voormalige manager de zangeres en haar ouders voor de rechter sleept. Hij beschuldigt ze van onder meer laster en contractbreuk. Lutfi maakte volgens Britneys ouders misbruik van haar toen ze vorig jaar door een diep dal ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen