Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCartney en Radiohead treden op tijdens Grammy's

Shownieuws

Paul McCartney, Radiohead en Justin Timberlake treden op tijdens de Grammy Awards. Ook Jay-Z, Lil Wayne, T.I. en Kanye West zijn op 8 februari van de partij.

Paul McCartney, Radiohead en Justin Timberlake treden op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Ook Jay-Z, Lil Wayne, T.I. en Kanye West zijn op 8 februari van de partij bij het muziekprijzengala in Los Angeles, met een gezamenlijk optreden. Dat heeft de organisatie van de Grammy's maandag bekendgemaakt.

McCartney wordt tijdens zijn optreden bijgestaan op drums door Dave Grohl, frontman van Foo Fighters en oud-drummer van Nirvana. Voor Radiohead is het de eerste keer in bijna negen jaar dat de Britse band een optreden verzorgt voor de Amerikaanse televisie.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Jennifer Hudson, Katy Perry en Coldplay optreden bij de 51e editie van de uitreiking van de prestigieuze prijzen.

Lil Wayne is dit jaar de grote kanshebber. Hij is genomineerd voor acht Grammy Awards. Ook Kanye West, Coldplay en Jay-Z zijn in meerdere categorieën genomineerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen