Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bastiaan van Schaik getuige bij huwelijk Fiona

Shownieuws

Bastiaan van Schaik is getuige bij het huwelijk van Fiona Hering. Behalve de stylist zal mode-illustrator Piet Paris getuigen. Een datum is er nog niet.

Bastiaan van Schaik is getuige bij het huwelijk van Fiona Hering. Behalve de stylist zal mode-illustrator Piet Paris getuigen. Dat heeft de modejournaliste gezegd tegen persbureau Novum.

Hering is verloofd met Giel ten Bosch. De ex-honkballer vroeg haar ten huwelijk op het dak van een hotel in New York. Hoewel Hering er altijd al van uitging dat zij en haar 34-jarige vriend zouden trouwen, kwam het aanzoek van Ten Bosch als een complete verrassing. "Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte", zegt ze.

De 43-jarige journaliste is er nog niet helemaal over uit wat ze zal aantrekken. "Ik ga in ieder geval niet in zo'n suikerspinnenjurk. Ik vind wit en gebroken wit heel erg mooi, of zwart."

Geruchten dat de twee binnenkort op het Spaanse eiland Ibiza in het huwelijksbootje stappen, spreekt Hering tegen. Volgens de RTL Boulevard-presentatrice is er zelfs nog geen datum geprikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen