Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'DMX in isoleercel na bedreiging bewakers'

Shownieuws

DMX is in een isoleercel geplaatst nadat hij bewakers bedreigde in de gevangenis in Arizona waar hij zit. De rapper zit een celstraf van negentig dagen uit.

DMX is in een isoleercel geplaatst nadat hij bewakers bedreigde in de gevangenis in Arizona waar hij zit. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. De rapper zit sinds anderhalve week een celstraf van negentig dagen uit wegens drugsbezit, diefstal en het verwaarlozen van dieren.

De 38-jarige Earl Simmons, zoals DMX eigenlijk heet, viel volgens door TMZ anoniem geciteerde beambten tegen zijn bewakers uit toen hij er op werd aangesproken dat hij zijn medicijnen niet was komen ophalen. Eerder zou hij ook al bedreigingen hebben geuit en hebben geweigerd te werken. Het is onbekend hoe lang de artiest in de aparte cel moet blijven.

DMX werd eind vorige maand veroordeeld tot de celstraf omdat er in de zomer van 2007 drie dode en twaalf ondervoede pitbulls bij zijn woning in Phoenix werden aangetroffen. De politie vond bij de inval ook pistolen, munitie en drugs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen