Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pussycat Dolls geven cabareteske show in HMH

Shownieuws

De Pussycats Dolls traden maandag op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De show bevatte veel zang, dans, steeds wisselende kostuums, vlammen en vuur.

De Pussycats Dolls traden maandag op in een tot aan de nok toe gevulde Heineken Music Hall in Amsterdam. De Amerikaanse groep gaf daar een concert dat het midden hield tussen een grootste hitsshow en een cabaretrevue met bijbehorende sexy kleding. Nummers als 'Don't cha', ' I don't need a man' en 'Buttons' kwamen langs in een show vol zang, dans, steeds wisselende kostuums, vlammen en vuur.

Iedere afzonderlijke Pussycat Doll kreeg ruimte voor een solo. De Dolls waren er duidelijk op uit om hun publiek tevreden te stellen. Leadzangeres Nicole Scherzinger sprak tussen de liedjes door het publiek in het Nederlands toe en halverwege de show mochten vier fans meedansen op het podium.

De Pussycat Dolls werden in 1995 opgericht door choreograaf Robin Antin. De groep was oorspronkelijk bedoeld als cabaretachtige revuegroep met optredens in The Viper Room in Los Angeles. Wereldwijd succes volgde toen in 2003 werd besloten het als popgroep te proberen, met hits als 'Don't cha', 'Stickwitu' en 'Beep'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen