Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rihanna slachtoffer van agressie Brown'

Shownieuws

De vrouw die zaterdag gewond raakte bij een handgemeen met r&b-zanger Chris Brown is zijn vriendin Rihanna. De zanger zat vast, maar is inmiddels weer vrij.

De vrouw die zaterdag gewond raakte bij een handgemeen met r&b-zanger Chris Brown is zijn vriendin Rihanna. Dat meldt de Los Angeles Times, die zich baseert op een bron bij de politie.

De 19-jarige Brown gaf zichzelf zondag aan nadat bleek dat hij werd gezocht op verdenking van mishandeling. Na betaling van een borgsom van bijna 39 duizend euro werd hij vrijgelaten.

Volgens de bron legde de 20-jarige Rihanna bij de politie een getuigenis af tegen haar vriend. Het stel zou zaterdag na een feestje in Los Angeles ruzie hebben gekregen in de auto. Brown zou zijn auto aan de kant van de weg hebben gezet, waarop de ruzie op straat escaleerde. Een voorbijganger waarschuwde de politie. Toen agenten arriveerden, werd Rihanna aangetroffen met blauwe plekken en schrammen in haar gezicht. De dader was al gevlogen.

Brown en Rihanna, die sinds ongeveer een jaar een relatie hebben, lieten zondagavond op het laatste moment verstek gaan bij de uitreiking van de Grammy Awards. Ze zouden daar allebei een optreden verzorgen en waren ook alle twee genomineerd voor een prijs, die ze overigens niet verzilverden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen