Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Vrienden van Amstel op Radio 2

Medianieuws

Radio 2 doet twee dagen lang verslag van ‘De Vrienden van Amstel Live’ vanuit het Rotterdamse Ahoy. Op donderdag 29 januari warmt het publieke radiostation de luisteraars alvast op met een speciale backstage uitzending tussen 23.00 en 01.00 uur. Op vrijdag 30 januari zendt Radio 2 het complete concert uit, inclusief een voorbeschouwing, backstage impressies en een afterparty met artiesten.

Vrienden van Amstel Backstage
Op donderdag 29 januari is vanaf 23.00 uur ‘De vrienden van Amstel Backstage’ op Radio 2 te horen. De presentatie is in handen van Ron Stoeltie. Hij interviewt artiesten die optreden, onder wie Jeroen van der Boom, VanVelzen en Ellen ten Damme. Verslaggever Bart Kool vraagt het publiek om reacties.

Vrienden van Amstel live op Radio 2
Vrijdag 30 februari begint de uitzending op Radio 2 om 19.00 uur met een voorbeschouwing en vanaf 20.15 uur is Radio 2 het verlengstuk van het podium in Ahoy met de complete show. Van 23.00 tot 01.00 uur sluit de ‘Vrienden van Amstel Live Afterparty’ het evenement op Radio 2 af. Ron Stoeltie blikt samen met onder meer Trijntje Oosterhuis, de 3JS en Alain Clark terug op het evenement. De leukste, meest bijzondere en spectaculairste momenten komen nogmaals voorbij. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen