Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Plasman laat megaproces schieten voor pokershow

Shownieuws

Advocaat Peter Plasman was niet bij de start van het grote liquidatieproces om zijn cliënt Fred Ros bij te staan. Plasman moest pokeren voor een RTL-programma.

Advocaat Peter Plasman was maandag niet aanwezig bij de start van het grote liquidatieproces in de bunker in Amsterdam-Osdorp om zijn cliënt Fred Ros bij te staan. Plasman, een fervent pokeraar, liet verstek gaan vanwege opnamen van het televisieprogramma Lords of Poker, zo bevestigde hij maandag.

Zaterdag werden in de Beurs van Berlage in Amsterdam uit honderden pokertalenten de laatste tien van in toraal veertig deelnemers geselecteerd. De strafpleiter liet weten dat zijn cliënt Fred Ros 'begrip toont' voor zijn beslissing. Bovendien heeft de raadsman kantoorgenoten die zijn werk tijdelijk overnemen en hem laten weten wat er gebeurt.

Plasman sluit niet uit dat hij door zijn deelname aan het pokerprogramma meerdere dagen uit het proces mist. Maar ook dan zullen volgens de advocaat zijn vervangers de honneurs 'uiterst secuur' waarnemen.

Lords of Poker is vanaf 18 maart drie keer per week te zien op RTL 7.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen