Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huub Stapel laat IQ testen door BNN

Shownieuws

Huub Stapel laat dit jaar voor het oog van tv-kijkend Nederland zijn IQ testen in de Nationale IQ Test van BNN. Ook Lauretta Gerards en Mariko Peters doen mee.

Huub Stapel laat dit jaar voor het oog van televisiekijkend Nederland zijn IQ testen. De acteur en regisseur doet woensdag mee aan de Nationale IQ Test van BNN. Ook RTL Z-presentator Roland Koopman, actrice Lauretta Gerards en GroenLinks-Kamerlid Mariko Peters doen mee, zo heeft de jongerenomroep maandag laten weten.

Vorige week werd al bekendgemaakt dat zanger Charly Luske, TMF-vj Saar Koningsberger en EO-presentator Manuel Venderbos hun intelligentie laten meten. Patrick Lodiers en Valerio Zeno presenteren de show.

Tijdens de Nationale IQ Test wordt dit jaar bovendien de intelligentie getest van 25 koppels die voorafgaand aan de show seks hebben gehad. De stelletjes nemen het op tegen onder anderen hoogzwangere vrouwen, pokeraars en wegwerkers.

Vorig jaar kwam PvdA-Kamerlid Diederik Samsom met een IQ van 136 als beste uit de bus. Met het IQ van zanger Jody Bernal was het duidelijk minder gesteld: hij haalde een score van 96.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen