Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato geeft startsein Nationale Sport Week

Shownieuws

Marco Borsato geeft op 18 april in Maastricht het startsein voor de Nationale Sport Week. De zanger is ambassadeur van Stichting Nationale Sport Platform.

Marco Borsato geeft op 18 april op het Vrijthof in Maastricht het startsein voor de Nationale Sport Week. De zanger, die ambassadeur is van de organiserende Stichting Nationale Sport Platform, ontsteekt samen met wethouder van Sport Luc Winants en voorzitter van NOC*NSF Erica Terpstra het sportvuur in de Limburgse hoofdstad.

Tijdens de Nationale Sport Week staat Nederland in het teken van de sport. Dagelijks staat een andere gemeente in de schijnwerpers met een wisselend thema. Zo heeft Amsterdam dit jaar gekozen voor het thema leven lang sporten, is in Arnhem vecht- en verdedigingssport het thema en in Maastricht fietsen. Ook de gemeenten Westland, Dordrecht en Breda doen mee aan de sportweek.

Naast Borsato zijn onder anderen Winston Post, Jochem van Gelder, Yvonne van Gennip en Elsemieke Havenga ambassadeur van de stichting. Dit jaar hebben ook hockeyster Ellen Hoog, waterpolocoach Robin van Galen, presentator Bart Meijer en Holland's Next Top Model-deelneemster Yvette Broch zich bij het rijtje ambassadeurs gevoegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen