Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Staat treedt op tijdens Fashion Week

Shownieuws

De band De Staat geeft maandagmiddag een verrassingsoptreden dat in het teken staat van de Fashion Week. Het vijftal staat in de Amsterdamse Code Gallery Store.

De Staat geeft maandagmiddag een verrassingsoptreden dat in het teken staat van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW). De vijf bandleden, die onlangs hun debuutalbum 'Wait for evolution' uitbrachten, staan in de Code Gallery Store op de Amsterdamse Oudezijds Achterburgwal. Dat heeft het tassenmerk Eastpak, dat in de galerie de nieuwste collectie tentoonstelt, bekendgemaakt.

Die nieuwe collectie is tot stand gekomen in samenwerking met het Britse designduo Eley Kishimoto. Ontwerpers Mark Eley en Wakako Kishimoto staan bekend om hun gebruik van drukke, vaak kleurrijke prints. Ook Raf Simons heeft een voorjaarscollectie ontworpen voor Eastpak. De Belgische ontwerper zette zich al eerder in voor het merk, dat naar eigen zeggen onverwoestbare tassen maakt.

Het officiële catwalkprogramma van de AIFW gaat woensdag van start met shows van Bibi van der Velden en Claes Iversen. Tot en met zondag worden de nieuwste collecties getoond van onder anderen Iris van Herpen, Addy van den Krommenacker en Daryl van Wouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen