Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie bindt ski's onder met zoons

Shownieuws

Guy Ritchie heeft zijn zoons Rocco en David getrakteerd op een weekeinde in de sneeuw. Hij haalde de jongetjes zaterdag op bij hun moeder Madonna in New York.

Guy Ritchie heeft zijn zoons Rocco en David getrakteerd op een weekeinde in de sneeuw. Hij haalde de jongetjes zaterdag op bij hun moeder Madonna in New York. Dat is te zien op foto's die de Britse krant Daily Mail plaatste. Lourdes, de 12-jarige dochter van Madonna uit een eerdere relatie, bleef bij haar moeder.

De Britse regisseur en zijn zoons namen hun intrek in een luxe skiresort in New Jersey. Even later verscheen de 40-jarige Ritchie samen met de 8-jarige Rocco op de skipiste. De twee oefenden onderaan de helling nog even hun techniek, voordat ze zich op de berg waagden. De 3-jarige uit Malawi geadopteerde David werd niet gezien op de piste.

Eind vorig jaar werd bekend dat Madonna en Ritchie, die in oktober na maandenlange geruchten bevestigden uit elkaar te gaan, een financiële schikking hadden getroffen. Ritchie zou een bedrag van rond de zestig miljoen euro van zijn ex hebben ontvangen, maar dat heeft het voormalige echtpaar nooit willen bevestigen.

Het stel zit naar verluidt nog niet op één lijn wat betreft de scholing van hun twee kinderen. Ritchie zou erop staan dat de jongens worden opgeleid in Groot-Brittannië, terwijl Madonna ze in New York naar school zou willen laten gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen