Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liefdesbrief Winehouse vindt weg naar rechtszaal

Shownieuws

Een brief van Amy Winehouse zal mogelijk worden gebruikt door haar man om aanspraak te maken op de helft van haar fortuin. Dat bevestigt zijn moeder.

Een liefdesbrief van Amy Winehouse zal mogelijk worden gebruikt door haar man Blake Fielder-Civil om aanspraak te maken op de helft van haar fortuin. Dat bevestigt zijn moeder aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Blake wil op dit moment geen verzoening met Amy", stelt Georgette Civil.

De Britse tabloid News of the World meldde eerder al dat de brief mogelijk een rol zal spelen in de echtscheidingszaak. In de handgeschreven brief, waarvan de krant de inhoud kort heeft weergegeven, belooft de 25-jarige zangeres dat ze haar nieuwe albums zal opdragen aan haar 26-jarige echtgenoot.

De nummers op het hitalbum 'Back to black' gaan volgens velen over de prille liefde tussen Winehouse en haar man. Volgens News of the World zullen advocaten van Fielder-Civil voor de rechter aannemelijk proberen te maken dat hun cliënt recht heeft op bijna zes miljoen euro.

Een woordvoerder van Winehouse heeft geweigerd te reageren. De Britse superster viert nog altijd vakantie op het eiland Saint Lucia.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen