Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde 'Charlie's angels'-film in de maak

Shownieuws

Er komt een derde deel in de filmreeks 'Charlie's angels'. Drew Barrymore, die in de vorige films een van de drie 'engeltjes' speelde, is weer van de partij.

Er komt een derde deel in de populaire filmreeks 'Charlie's angels'. Drew Barrymore, die in de vorige films een van de drie 'engeltjes' speelde, is opnieuw van de partij. "Ik heb er zo'n zin in, ik heb er zo'n zin in", jubelde ze tegenover een verslaggever van de Amerikaanse televisiezender E!. "Het zijn zware films om te maken, maar ook heel leuk."

De 33-jarige filmster was voor zowel 'Charlie's angels' (2000) als 'Charlie's angels: full throttle' (2003) eveneens een van de producenten. Nancy Juvonen, een van de andere producenten, bevestigt de plannen voor een derde deel. "Het begint te borrelen, het gaat ervan komen."

Volgens E! zijn er plannen om een vierde 'engel' aan het drietal toe te voegen. In de vorige films was Barrymore te zien naast Cameron Diaz en Lucy Liu. De actrices speelden in de films drie vervaarlijke dames die werken voor een privédetective. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zeventig en tachtig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen