Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bauers Bananasplit goed bekeken

Shownieuws

Ruim 3,1 miljoen mensen keken naar het door Frans Bauer gepresenteerde programma Bananasplit. De uitzending was daarmee het best bekeken programma van de avond.

De eerste aflevering van het verborgen cameraprogramma Bananasplit, gepresenteerd door Frans Bauer, is zondagavond door ruim 3,1 miljoen mensen bekeken. De Tros-uitzending op Nederland 1 is daarmee het best bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van Stichting Kijk Onderzoek.

De 35-jarige zanger, die zijn presentatiedebuut maakte, nam in de eerste aflevering rapper Ali B en wielrenster Leontien van Moorsel in het ootje. De Marokkaanse rapper verkeerde in de veronderstelling dat hij zijn gezicht leende aan de halal bitterbal. Ter promotie trok hij een bitterbalpak aan.

Met het programma treedt Bauer in de voetsporen van Ralph Inbar, die sinds de jaren tachtig het boegbeeld van Bananasplit was. Hij presenteerde het programma samen met assistente Patty Brard. Inbar, die vijf jaar geleden op 65-jarige leeftijd overleed, nam Bauer tweemaal in de maling voor de tv-show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen