Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eddie Murphy moet Mel B miljoenen betalen'

Shownieuws

Murphy en Mel B beëindigen hun juridische strijd. De acteur zou door een Amerikaanse rechter zijn gedwongen om zeven miljoen pond aan alimentatie te betalen.

Eddie Murphy en ex-Spice Girl Melanie Brown hebben hun juridische strijd beëindigd. Dat schrijft de Britse krant News of the World. De acteur zou door een Amerikaanse rechter zijn gedwongen om zeven miljoen pond aan alimentatie te betalen. Ook zou Mel B een omgangsregeling met Murphy hebben afgedwongen. Eerder ontkende de acteur dat de tweejarige Angel Iris zijn dochter is, maar een DNA-test wees anders uit.

Enkele weken na de breuk, toen Scary Spice vijf maanden zwanger was, werd de 37-jarige Murphy gesignaleerd met zijn nieuwe vriendin Tracy Edmonds. De twee trouwden op Bora Bora, een eiland in de Stille Oceaan.

Na twee weken ging het stel echter weer uit elkaar. Omdat het huwelijk niet wettig was in Amerika was een scheiding toen niet nodig.

Ook Melanie B trouwde opnieuw. Twee maanden na de geboorte van Angel Iris in april 2007, stapte de zangeres in het huwelijksbootje met producer Stephen Belafonte.

Naast Angel Iris heeft de voormalige Spice Girl een negen jaar oude dochter, Phoenix Chi, van de Nederlandse danser Jimmy Gulzar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen