Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paul McCartney wil weer trouwen'

Shownieuws

Paul McCartney is van plan voor de derde keer in het huwelijksbootje te stappen. De ex-Beatle is ruim een jaar samen met zijn vriendin Nancy Shevell.

Paul McCartney is van plan voor de derde keer in het huwelijksbootje te stappen. Dat beweren althans vrienden van de ex-Beatle tegenover de Britse krant Sunday Mirror. McCartney zou binnenkort op zijn knieën willen gaan voor zijn vriendin Nancy Shevell, met wie hij ruim een jaar samen is.

De weg voor een huwelijk tussen de 66-jarige Brit en de 49-jarige Amerikaanse is vrij nu Shevell sinds begin december officieel gescheiden is van haar ex Bruce Blakeman. Ze was al veertien maanden weg bij de advocaat.

McCartney zou zich gesterkt voelen in zijn wens met Shevell te trouwen door de goedkeuring die zijn dochter Stella daarover uit heeft gesproken. De modeontwerpster zou het heel goed kunnen vinden met de nieuwe vlam van haar vader, in tegenstelling tot zijn tweede vrouw Heather Mills die zij niet kon luchten of zien.

McCartney en Shevell kennen elkaar al jaren. De zakenvrouw en haar ex-man waren goed bevriend met de artiest en zijn eerste vrouw Linda, die in 1998 overleed aan kanker. De kinderen van McCartney zouden daarom erg op hun gemak zijn bij Shevell, die zij naar verluidt altijd Jackie O noemden, omdat zij er altijd zo glamoureus uitzag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen