Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Schoemacher gewond bij tv-opnamen

Shownieuws

Robert Schoemacher is maandag gewond geraakt tijdens tv-opnamen bij zijn Haagse kliniek. Hij viel van de trap met zijn hoofd tegen de punt van een ijzeren lamp.

Robert Schoemacher is maandag gewond geraakt tijdens televisieopnamen bij zijn kliniek in Den Haag. De cosmetische arts viel van de trap met zijn hoofd tegen de punt van een ijzeren lamp en raakte daarbij bewusteloos. Dat vertelt hij aan de website Primeurjagers.

Het incident gebeurde toen hij even snel de trap voor zijn kliniek wilde oprennen. De trap was echter geblokkeerd omdat er een ambulance stond geparkeerd voor opnamen van een nieuw tv-programma over cosmetische chirurgie. Hierdoor moest de arts de treden schuin op en gleed hij uit.

De 51-jarige Schoemacher werd door het camerateam van het programma gevonden. "Zelf weet ik het niet meer, maar ze hebben mij gevonden in een plas bloed achter de ambulance en hebben gelijk alarm geslagen", vertelt hij. "Ik heb er voor gekozen om niet naar het ziekenhuis te gaan, maar heb me laten opereren door een van mijn eigen chirurgen."

Volgens Schoemacher had het erger kunnen aflopen. "Het scheelde een paar millimeter of de punt was in mijn oog gekomen", zegt de arts. "Ik was dan bijna zeker blind geweest aan het oog en dan had ik mijn werk niet meer kunnen uitoefenen vanwege gebrek aan diepte."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen