Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit Schuurman verwacht eerste kind

Shownieuws

Birgit Schuurman is zwanger. Dat onthulde de zangeres tegenover Novum Nieuws. Schuurman en haar man Arne Toonen verwachten hun eerste kind 'ergens in de zomer'.

Birgit Schuurman is zwanger. Dat onthulde de 31-jarige zangeres tegenover Novum Nieuws. "De geruchten zijn waar", bevestigde ze lachend de verhalen die al enige tijd de ronde doen.

De zangeres en haar man, Arne Toonen, verwachten hun eerste kind 'ergens in de zomer'. Het stel, dat samen de online kunstgalerie Prints & The Revolution heeft, stapte in juli in het huwelijksbootje.

Ondanks haar zwangerschap zit Birgit voorlopig niet stil. De brunette staat nog tot en met mei in de theaters met 'Rockopera in concert' van het orkest van de luchtmacht. Tussendoor heeft ze opnamen voor Doe Maar Normaal, de muziekquiz van BNN.

En ook na de bevalling is ze niet van plan om thuis te blijven. Vanaf oktober staat ze alweer in de theaters met het toneelstuk 'Extreem', samen met onder anderen Caro Lenssen en Eva Duivesteijn. Ze ziet er geen probleem in om zo snel alweer aan het werk te gaan. "Ik ga het doen zoals zo veel mensen het doen. Werk en een kind combineren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen