Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown gearresteerd wegens mishandeling

Shownieuws

Chris Brown wordt verdacht van mishandeling. De r&b-zanger zou zaterdag een onbekende vrouw hebben verwond tijdens een ruzie in Los Angeles.

(Novum/AP) - Chris Brown wordt verdacht van mishandeling. De r&b-zanger gaf zichzelf zondag aan bij de politie in Los Angeles, nadat bekend was gemaakt dat hij werd gezocht in verband met de mishandeling van een vrouw. Hij kwam weer op vrije voeten na betaling van een borgsom van bijna 39 duizend euro.

De 19-jarige Brown zou zaterdagnacht ruzie hebben gekregen met een onbekende vrouw. De twee zouden samen in een auto door Los Angeles hebben gereden toen ze begonnen te bekvechten. Brown zou de auto hierop aan de kant hebben gezet, waarop hun ruzie volgens de politie buiten de wagen zou zijn geëscaleerd. Toen de politie arriveerde, zou de vrouw enkele verwondingen hebben opgelopen, waarvan ze Brown de schuld gaf.

Wegens zijn arrestatie moest Brown op het laatste moment verstek laten gaan bij de Grammy Awards, die zondag in Los Angeles werden uitgereikt. De zanger zou optreden tijdens het evenement. Ook was hij genomineerd in de categorie beste samenwerking voor zijn duet 'No air' met Jordin Sparks, een prijs die hij niet won. Zijn vriendin Rihanna, die ook zou optreden tijdens de Grammy's, liet het eveneens op het laatste moment afweten bij het evenement.

Brown moet op 5 maart voorkomen in de zaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen