Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man gearresteerd na diefstal kleding uit serie

Shownieuws

Een man is gearresteerd omdat hij kleding en tassen zou hebben gestolen van de set van Lipstick Jungle. De spullen zouden in totaal 23 duizend euro waard zijn.

(Novum/AP) - Een 27-jarige man is vrijdag gearresteerd omdat hij kleding en tassen zou hebben gestolen van de set van Lipstick Jungle. Arthur Moreira, die productiemedewerker was bij de serie, zou spullen ter waarde van 23 duizend euro hebben ontvreemd.

Moreira verkocht de gestolen waar door via veilingsite eBay. Het politieonderzoek kwam op gang nadat een medewerker van de Franse modeontwerpster Sylvia Toledano een tasje dat was uitgeleend aan de show, te koop zag staan op internet.

Vrijdag werden bij een huiszoeking bij de verdachte onder meer jassen, tassen en pakken van Prada, Gucci, Fendi en Dolce & Gabbana aangetroffen.

Lipstick Jungle, met Brooke Shields, Lindsay Price en Kim Raver in de hoofdrollen, is in Amerika bezig aan het tweede en laatste seizoen. De serie, over drie carrièrevrouwen in New York, voldoet met gemiddeld 4,2 miljoen kijkers per aflevering niet aan de verwachtingen van zender NBC.

In Nederland was het eerste seizoen van de serie afgelopen najaar te zien bij RTL 5. Of de zender ook het tweede seizoen nog zal uitzenden, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen