Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Parlementslid treedt af om afpersingszaak Travolta

Shownieuws

Parlementslid Pleasant Bridgewater van de Bahama's is zaterdag afgetreden. Ze wordt ervan beschuldigd acteur John Travolta te hebben afgeperst.

(Novum/AP) - Parlementslid Pleasant Bridgewater van de Bahama's is zaterdag afgetreden. Ze nam ontslag naar aanleiding van de beschuldigingen dat zij zou hebben geprobeerd John Travolta geld afhandig te maken. Ondanks haar aftreden ontkent ze elke betrokkenheid bij de afpersingszaak.

Bridgewater werd donderdag gearresteerd in verband met de zaak. Vrijdag kwam ze weer vrij na betaling van een borgsom van ruim dertigduizend euro. Naast het parlementslid werden donderdag ook ambulancemedewerker Tarino Lightbourne en oud-minister van toerisme Obie Wilchome aangehouden in de zaak. Wilchome is inmiddels ook weer op vrije voeten. Lightbourne zit nog vast.

Lightbourne heeft de afgelopen weken meermaals in de media verslag gedaan van zijn vergeefse pogingen om Travolta's zoon Jett te reanimeren. De 16-jarige jongen overleed begin deze maand in het vakantiehuis van de familie op de Bahama's aan een toeval.

Vorige week maakten Travolta en zijn vrouw Kelly Preston bekend dat ze slachtoffer waren van afpersing. Details over het vermeende complot zijn niet bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen