Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis Barker duwt schommel met arm in mitella

Shownieuws

Ex-drummer van Blink-182 lijkt van geen ophouden te weten. Op foto's is te zien dat hij met een mitella een wandeling met zijn dochter maakt.

Voormalig drummer van Blink-182 lijkt van geen ophouden te weten. Entertainment website TMZ heeft zondag foto's geplaatst waarop te zien is dat hij een wandeling met zijn dochtertje maakt, met zijn arm in een mitella.

Waar hij de mitella aan heeft overgehouden is niet bekend. Wel onthulde Barker eerder deze week in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly dat hij een dezer dagen 'een paar operaties' zou ondergaan. Dit in verband met de brandwonden die hij bij een vliegtuigongeluk in september opliep. De mitella weerhield de drummer er volgens TMZ in ieder geval niet van de schommel waar zijn dochter op zat een zwaai te geven.

Barker raakte bij het vliegtuigongeluk zwaargewond. Bij dat ongeluk kwamen vier mensen om het leven. Barker en DJ AM waren de enigen die de crash overleefden.

Dat Barker graag tijd besteed aan zijn dochter, is geen verrassing. "Ik ben hier met mijn moeder, vrouw en kinderen en voel me gelukkiger dan ooit", zei hij deze week in US Weekly.

Alles wijst erop dat hij sinds het vliegtuigongeluk steun vindt bij Shanna Moakler, van wie hij in 2006 scheidde. Zij bezocht direct het brandwondencentrum waar Barker was opgenomen. De crash heeft volgens de drummer een forse invloed gehad op de relatie met zijn ex.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen