Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Whitney Houston spettert vlak voor Grammy's

Shownieuws

Whitney Houston heeft zichzelf weer op de kaart gezet. Ze klonk tijdens een feestje voorafgaand aan de Grammy-awards als een klok en zag er oogverblindend uit.

Whitney Houston heeft zichzelf weer op de kaart gezet. Ze klonk tijdens een feestje voorafgaand aan de Grammy-awards als een klok en zag er oogverblindend uit. Acteur en zanger Jamie Foxx, die het eerbetoon aan legendarische platenbaas Clive Davis bijwoonde, omschreef het optreden van de gevallen wereldster 'een nieuw begin'.

"We duimden allemaal dat haar verhaal een 'happy ending' zou krijgen", zei Foxx, die zich voor het podium gedroeg als fan. Het optreden van de 45-jarige Houston was een knallend einde van de show, waarin verder Kelly Clarkson, Jennifer Hudson, Barry Manilow en Kanye West te bewonderen waren.

Houston is een van de bestverkopende artiesten aller tijden en scoorde in de jaren tachtig en negentig wereldhits zoals 'The greatest love of all' en 'I will always love you'. Ze maakte sinds 2002 geen nieuwe cd meer en haalde de laatste jaren vooral het nieuws met haar drugsgebruik en turbulente huwelijk met Bobby Brown.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen