Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Peaches Geldof na zes maanden gestrand

Shownieuws

Peaches Geldof zet na zes maanden al weer een punt achter haar huwelijk met Max Drummey. Ze laten tegen de BBC weten de beslissing samen te hebben genomen.

Peaches Geldof zet na zes maanden al weer een punt achter haar huwelijk met Max Drummey. De tienerdochter van muzikant Bob Geldof en de zanger laten tegenover de BBC weten dat de scheiding in goed overleg en op een vriendschappelijke manier is besloten.

Het 19-jarige feestbeest zal nu misschien wel spijt hebben van de manier waarop ze haar huwelijk met Drummey heeft bezegeld. De tatoeage op haar linkerpols met de naam van haar toekomstige ex-man is een stuk lastiger te verwijderen dan de gebruikelijke ring. De 24-jarige Drummey hoeft alleen de letter 'p' die hij op zijn linker ringvinger heeft laten zetten, te maskeren of weg te laten halen.

De twee vertellen de BBC dat ze uitkijken naar een toekomst als goede vrienden. Ze zeggen elkaar nog diep te respecteren en veel om elkaar te geven, maar laten niet weten wat de directe aanleiding voor de scheiding is.

Peaches en Drummey trouwden in augustus in Las Vegas. De geliefden kenden elkaar toen slechts enkele weken. In een interview liet de Britse socialite enkele maanden later al weten dat het huwelijk waarschijnlijk niet voor de eeuwigheid zou zijn. "Ik ben niet met Max getrouwd met het idee: dit is voor altijd. Ik houd nu van hem en ik weet dat ik voor een lange tijd van hem zal blijven houden", verklapte ze tegen het Britse tijdschrift Heat. Vader Bob heeft zijn afkeuring over het huwelijk nooit onder stoelen of banken gestoken.

Peaches haalt in Groot-Brittannië regelmatig het nieuws met haar vermeende drugsgebruik. Zo zou ze in de zomer onwel zijn geworden na een overdosis. Haar moeder Paula Yates overleed in 2000 aan een overdosis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen