Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind schrijft liedjes met nieuwe vlam

Shownieuws

Hind en haar nieuwe vriend schrijven samen liedjes voor een nieuw album. "Hij is een bron van inspiratie en een fantastische gitarist", zegt ze in De Telegraaf.

Hind Laroussi en haar nieuwe vriend schrijven samen liedjes voor een nieuw album. "Hij is een bron van inspiratie en een fantastische gitarist, die begrijpt hoe mijn vak in elkaar steekt", zegt de 24-jarige zangeres zondag in De Telegraaf. "Ik voel me nu heel gelukkig en sterk. Het is net alsof ik groen licht heb gekregen van het universum."

Toen Hind eind vorige maand voor het eerst uit de school klapte over haar nieuwe liefde zei ze nog dat hij niet uit de muziekindustrie kwam. "Jullie kennen hem toch niet", zei ze tegen Ruud de Wild in zijn radioshow. Hind zette eind vorig jaar na bijna vier jaar een punt achter haar relatie met Gert-Jan Mulder, alias rapper Brainpower.

Hind barst dankzij nieuwe vlam Eddie weer van de inspiratie. "Het is me echt overkomen", zegt ze in de krant. "Juist na de breuk met Gert-Jan dacht ik 'lekker, eventjes geen relatie'. En pats, boem… Eddie kwam, zag en overwon."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen