Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christian Bale noemt scheldpartij 'onvergeeflijk'

Shownieuws

Christian Bale vindt dat hij zich 'als een eikel' heeft gedragen door een fotograaf uit te schelden tijdens filmopnamen. Hij noemt het incident 'onvergeeflijk'.

Christian Bale vindt dat hij zich 'als een eikel' heeft gedragen door een setfotograaf de huid vol te schelden tijdens opnamen van 'Terminator salvation'. Dat gaf de acteur vrijdag toe op de Amerikaanse radiozender Kroq. Hij noemt het incident 'onvergeeflijk'.

Maandag plaatste de entertainmentwebsite TMZ een geluidsfragment van de scheldkanonnade, die vorig jaar plaatshad. Daarop is te horen hoe Bale uit zijn slof schiet als setfotograaf Shane Hurlbut per ongeluk door een opname loopt. "Als je dat nog één keer doet, kom ik niet terug op deze set totdat jij ontslagen bent", schreeuwde de acteur onder meer. "Wil je dat ik jouw lampen verniel? Wil je dat ik ze helemaal sloop? Waarom verpest je mijn scène dan?"

Een schaamtevolle Bale verklaarde op de Amerikaanse radio dat hij het alweer heel snel had bijgelegd met fotograaf Hurlbut. "Ik heb hem niet alleen mijn excuses aangeboden, we hebben het echt bijgelegd", zegt hij. "We hebben die dag nog een paar uur doorgewerkt en werkten nog minstens een maand daarna samen. Tussen ons zijn er geen problemen meer."

Het was niet de eerste keer dat Bale met een woedeaanval de aandacht trok. In juli belandde de 35-jarige acteur in een Britse cel nadat hij zijn moeder en zus te lijf zou zijn gegaan in een hotel in Londen. Hij werd, mede op verzoek van de familie, niet vervolgd voor het incident.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen