Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mickey Rourke draagt ring van Nederlandse designer

Shownieuws

Mickey Rourke droeg zondag tijdens de Oscars een ring van Juliette Booker. Hij droeg een gouden ring in de vorm van een schedel van de Nederlandse ontwerpster.

Mickey Rourke droeg zondag tijdens de Oscaruitreiking een ring van Juliette Booker. Dat bracht de Nederlandse sieradenontwerpster maandag naar buiten. De acteur, die een Oscar misliep voor zijn hoofdrol in 'The wrestler', sierde zijn witte pak onder meer op met een gouden 'skull ring' van Bookers merk Soho Hearts.

Booker vertelt dat ze Rourke vorige week in haar woonplaats New York tegenkwam tijdens een lunch met modejournaliste Fiona Hering. Toen de twee Nederlandse dames de acteur verzochten of hij met hen op de foto wilde, viel zijn oog op de gouden ring in de vorm van een schedel die Booker droeg. "Hij vroeg of ik een kaartje had, waarop Fiona zei: 'Geef hem de ring!' Hij beloofde de ring te dragen tijdens de Oscaruitreiking. Helemaal geweldig natuurlijk."

De ring behoort tot de nieuwste collectie van Booker, wier sieraden ook al zijn gedragen door sterren als Christina Aguilera en Fergie. Rourke was volgens de ontwerpster zo enthousiast over haar ring dat hij ook al een bestelling bij haar heeft geplaatst. "Ik ben nu bezig om iets speciaals ter nagedachtenis van zijn onlangs overleden hondje te ontwerpen", vertelt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen