Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Chris Brown welkom bij Saturday Night Live'

Shownieuws

De van mishandeling verdachte Chris Brown blijft welkom bij het comedyprogramma Saturday Night Live. Althans, als het aan presentator Kenan Thompson ligt.

De van mishandeling verdachte Chris Brown is nog steeds welkom bij het Amerikaanse comedyprogramma Saturday Night Live. Althans, als het aan presentator Kenan Thompson ligt. "Wij geven niet om schandalen, wij geven om kijkcijfers", zegt de komiek tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Thompson bestempelt het voorval tussen Rihanna en Brown als een 'ongelukkige situatie'. De komiek weet naar eigen zeggen hoe vrouwen kunnen reageren op een sms van een andere vrouw. "Toch moet je altijd je handen thuishouden", sluit de Kenan & Kel-acteur af.

Twee weken geleden gaf Brown zichzelf aan bij de politie toen bleek dat hij werd gezocht in verband met een incident op straat in Los Angeles, waarbij een vrouw was mishandeld. Politiebronnen bevestigden enkele dagen later de geruchten dat het om Rihanna zou gaan, met wie Brown ongeveer een jaar een relatie had. Op 5 maart moet de zanger voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen