Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Stiller maakt Joaquin Phoenix belachelijk

Shownieuws

Ben Stiller heeft Joaquin Phoenix te kijk gezet tijdens de uitreiking van de Oscars zondag. De komiek persifleerde de acteur, die onlangs stopte met acteren.

(Novum/AP) - Ben Stiller heeft Joaquin Phoenix zondag te kijk gezet tijdens de 81e uitreiking van de Oscars. De komiek, die samen met Natalie Portman een beeldje uitreikte, verscheen zondag al kauwgum kauwend op het podium met een grote nepbaard en donkere zonnebril. Hij gaf hiermee knipoog naar het optreden van Phoenix twee weken geleden bij de talkshow van David Letterman.

De acteur, die een paar maanden geleden koos voor een muziekcarrière, maakte een verwarde indruk tijdens het interview met Letterman. Hij zat onderuitgezakt en leek nauwelijks een samenhangende zin uit te kunnen brengen. Ook kauwde hij onafgebroken op een kauwgumpje, dat hij uiteindelijk onder het bureau van de talkshowpresentator plakte.

Stiller haalde zijn kauwgum tijdens de Oscaruitreiking uit zijn mond en plakte het plakkerige goedje op de desk waar hij en Portman achter stonden. Op de vraag van Portman wat er met hem aan de hand was, antwoordde de komiek: "Niets. Ik ben er alleen klaar mee om de grappenmaker te zijn."

Het optreden van Phoenix bij Letterman heeft de geruchten aangewakkerd dat zijn beslissing te stoppen met acteren een grap is. Hij zou met zijn actie de media om de tuin willen leiden en acteurs die zichzelf te serieus nemen op de korrel willen nemen. Zelf ontkent hij echter in all toonaarden dat zijn carrièrewending niet serieus is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen