Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen terug in verlengde musical 'Tarzan'

Shownieuws

De musical 'Tarzan' is nog tot 24 mei te zien. Chantal Janzen begint half maart te repeteren om de rol van Jane weer over te nemen na haar zwangerschapverlof.

De musical 'Tarzan' blijft toch nog langer in het Circustheater in Scheveningen te zien. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties maandag bekendgemaakt. De productie is op 24 mei voor het laatst te zien. Door de verlenging is het ook mogelijk voor Chantal Janzen om weer in de rol van Jane te kruipen, die ze tijdelijk moest neerleggen vanwege haar zwangerschap.

Aanvankelijk zou 'Tarzan' tot 31 maart te zien zijn. Omdat Janzen, die vorige maand beviel van zoon James, tot half maart zwangerschapsverlof heeft, had het voor haar geen zin weer in de productie terug te keren. Nu de einddatum verschoven is, zal ze echter halverwege volgende maand gaan repeteren en kort daarop de rol overnemen van Bente van den Brand. Wanneer dit precies zal zijn, is nog niet bekend.

De titelrol van de musical wordt gespeeld door Ron Link. Hij werd eind 2006 voor deze rol verkozen uit vijf finalisten tijdens een live televisieshow. Andere rollen in 'Tarzan' zijn weggelegd voor onder anderen Clayton Peroti, Joanna Telesford en Hans Peter Janssens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen