Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna weer op toer in Europa'

Shownieuws

Madonna heeft plannen om haar 'Sticky & sweet'-tournee, die op 21 december ten einde kwam, in de zomer weer op te pakken. Ze wil enkele Europese steden aandoen.

Madonna heeft plannen om haar 'Sticky & sweet'-tournee, die op 21 december ten einde kwam, in de zomer weer op te pakken. De Queen of Pop is van plan om Europese steden aan te doen die ze in augustus en september moest overslaan. Dat meldt de fansite Madonnatribe.com op basis van informatie van ingewijden.

Volgens de website lijkt het erop dat Madonna onder meer Marseille en Milaan zal aandoen. Ook zou de 50-jarige zangeres van plan zijn om voor enkele concerten terug te keren naar Londen.

Madonna reisde met haar tournee van augustus tot en met december door achtereenvolgens Europa, de Verenigde Staten en de Latijns-Amerikaanse landen Argentinië, Chili en Brazilië. Op 2 september stond de superster in de Amsterdam Arena.

Volgens concertorganisator Live Nation heeft de toer bijna 220 miljoen euro opgebracht. Daarmee is het de meest lucratieve tournee ooit voor een soloartiest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen