Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Abba-dames ontkennen geruchten over ruzie

Shownieuws

Abba-sterren Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad ontkennen dat er sprake was van haat en nijd. "Nee, we hebben geen ruzie gehad", stelt Fältskog.

(Novum/AP) - Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad, de twee zangeressen van Abba, ontkennen dat er tussen hen sprake was van haat en nijd. "Er is veel geschreven over hoe Agnetha en ik ruzie zouden hebben gemaakt. Dat is absolute onzin", stelt de 63-jarige Lyngstad in de Zweedse krant Aftonbladet.

Ook de 58-jarige Fältskog doet de hardnekkige geruchten af als zijnde fabels. "Nee, we hebben geen ruzie gehad. Maar we hebben wel moeten opboksen tegen heel veel van dat soort misconcepties."

De Abba-sterren kregen donderdag van Aftonbladet een oeuvreprijs uitgereikt. De twee mannelijke leden van de band, Björn Ulvaeus en Benny Andersson, waren niet bij de prijsuitreiking aanwezig.

De vier artiesten verschijnen zelden samen in het openbaar. Vorig jaar was het viertal aanwezig bij de Zweedse première van de musicalfilm 'Mamma mia!', die is gebaseerd op de grootste hits van de groep. Zelfs op de filmpremière, waarbij de voltallige wereldpers aanwezig was, waakten de voormalige bandleden ervoor om samen op de foto te gaan.

Abba scoorde in de jaren zeventig en tachtig wereldhits met nummers als 'Waterloo', 'Dancing queen', 'Chiquitita' en 'The winner takes it all'. In 1982 trad de band voor het laatst op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen