Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller maakt Broadway-debuut

Shownieuws

Sienna Miller maakte donderdag haar opwachting in dé theaterstraat van New York, Broadway. Opvallend detail is dat ex Jude Law twee straten verderop schittert.

Sienna Miller maakte donderdag haar opwachting in dé theaterstraat van New York, Broadway. Opvallend detail is dat de tegenspeler van Miller, naamgenoot Jonny Lee Miller, de beste vriend van haar beroemde ex Jude Law is. En ex-vriend Law in eigen persoon schittert twee straten verderop als 'Hamlet'.

Het stuk 'After Miss Julie' gaat over drie mensen die verwikkeld zijn in een driehoeksverhouding. In het echte leven liep de relatie van Sienna Miller en Jude Law in 2006 stuk, omdat Law er een affaire op na hield met de au pair van zijn drie kinderen.

Sienna vindt de commotie maar overdreven. "Mensen willen graag dat het raar is, maar ik heb Hamlet nu al twee keer bezocht en er is voor mij niets raars aan." Haar tegenspeler Jonny Lee vindt de nabijheid van zijn beste vriend wel bijzonder. "Wij twee in een kleedkamer, slechts twee straten van elkaar verwijderd, dat is magisch. Heel bizar, maar geweldig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen