Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton zoekt opnieuw een hartsvriendin

Shownieuws

Voor Paris Hilton is één hartsvriendin niet voldoende. Ze gaat in een tweede seizoen van 'Paris Hilton's my new BFF' opnieuw op zoek naar een zogenoemde BFF.

Voor Paris Hilton is één hartsvriendin niet voldoende. De steenrijke socialite gaat in een tweede seizoen van de realityserie 'Paris Hilton's my new BFF' opnieuw op zoek naar een zogenoemde BFF ('best friend forever'). Op haar MySpace-pagina kondigde Hilton vrijdag aan dat er wordt gecast voor de show.

Via de website ParisHiltonCasting.com kunnen jongeren die graag bevriend zouden zijn met de 27-jarige blondine zich opgeven voor de serie van muziekzender MTV. Daarvoor moeten vragen worden beantwoord als 'heb je weleens gezoend met iemand van hetzelfde geslacht?' en 'als je een cocktail was, wat zou je dan zijn?'.

Eind vorig jaar werd in de finale van 'Paris Hilton's my new BFF' bekend dat Hilton Brittany Flickinger had uitgekozen als nieuwe BFF. Flickinger was overgebleven uit de driehonderdduizend kandidaten die zich hadden aangemeld voor het eerste seizoen van de show.

Wanneer het tweede seizoen zal worden uitgezonden, is nog onbekend. In Nederland is het eerste seizoen van de serie pas vanaf 9 februari te zien bij MTV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen