Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestaties in afpersingszaak John Travolta

Shownieuws

De politie van de Bahama's heeft twee mannen aangehouden in verband met de afpersing van John Travolta. Diens zoon Jett overleed deze maand aan een toeval.

(Novum/AP) - De politie van de Bahama's heeft een parlementslid en een ambulancemedewerker aangehouden in verband met een mogelijk complot om acteur John Travolta geld afhandig te maken. Parlementslid Pleasant Bridgewater werd donderdag aangehouden. De tweede verdachte, ambulancechauffeur Tarino Lightbourne, werd vrijdag gearresteerd.

Lightbourne heeft in verschillende tabloids verslag gedaan van zijn vergeefse pogingen om Travolta's 16-jarige zoon Jett te reanimeren. De tienerjongen overleed begin deze maand in het vakantiehuis van de familie op de Bahama's aan een toeval.

De politie wilde geen verdere details geven over het vermeende complot. Travolta en zijn vrouw Kelly Preston lieten eerder weten dat ze hard zullen terugslaan. "In een tijd van rouw zijn er spijtig genoeg soms personen die proberen valse beweringen doen in de hoop miljoenen dollars te verdienen", stelden hun advocaten in een verklaring. "Wij zullen dat nooit laten gebeuren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen