Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stemming Rembrandt Awards gestart

Shownieuws

Het Nederlandse publiek kan weer stemmen voor de Rembrandt Awards, de enige Nederlandse publieksprijzen voor films. De prijzen worden op 9 maart uitgereikt.

Het Nederlandse publiek kan weer stemmen voor de Rembrandt Awards, de enige Nederlandse publieksprijzen voor films. Tot half februari kan via de website filmsensterren.nl worden gestemd in acht categorieën, waaronder beste buitenlandse film, beste Nederlandse film en beste Nederlandse acteur.

De genomineerden voor de stemronde, die donderdag van start ging, zijn geselecteerd door René Mioch, initiatiefnemer van de Rembrandt Awards en presentator van het RTL-programma Films & Sterren. Genomineerd zijn onder anderen Waldemar Torenstra, Maryam Hassouni en Thekla Reuten. Internationale filmsterren als Javier Bardem en Angelina Jolie maken eveneens kans op een prijs.

De Rembrandt Awards worden op 9 maart uitgereikt. Vorig jaar waren de films 'Alles is liefde' en 'Pirates of the Caribbean: at world's end' de grote winnaars van de publieksprijzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen