Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack van Gelder toch te zien in 'Les misérables'

Shownieuws

Jack van Gelder zal dit jaar alsnog zijn musicaldebuut maken in 'Les misérables'. De sportverslaggever wordt in februari de tweede alternate van Carlo Boszhard.

Jack van Gelder zal dit jaar alsnog zijn musicaldebuut maken in 'Les misérables'. De sportverslaggever wordt volgende maand de tweede alternate van Carlo Boszhard, die de rol speelt van Thénardier. Dat heeft producent Joop van den Ende Theaterproducties bekendgemaakt.

Van Gelder zal slechts enkele weken in de beroemde musical te zien zijn. 'Les misérables' is nog tot en met 22 februari te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Er was eerder sprake van dat de 58-jarige journalist Boszhard zou vervangen tijdens voorstellingen op zondag. Omdat Van Gelder zondagavond het sportprogramma Studio Voetbal presenteert, kon dat toen niet doorgaan. "Daar heb ik echt van wakker gelegen", stelde Van Gelder eind vorig jaar in een interview met televisiegids Televizier.

Zingen in een musical is altijd al een wens geweest van de presentator. "Mijn ultieme droom: dat de lichten in het theater aangaan en ik de hoofdrol speel", zei hij in het interview.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen