Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Black Eyed Peas lanceren Grammy's

Shownieuws

The Black Eyed Peas gaven donderdag een optreden bij de opening van de Grammy's. De show stond in het teken van de liefdadigheidsinstelling Peopod Foundation.

The Black Eyed Peas gaven donderdag een optreden tijdens de opening van de Grammy week. Het optreden van de groep stond in het teken van de liefdadigheidsinstelling Peopod Foundation. "Muziek doorbreekt alle soorten barrières", zei zanger Will.i.am voor het optreden. "Het brengt mensen samen door ritme en melodie." De show vond plaats in de club Conga Room in Los Angeles.

De organisatie Peopod Foundation probeert muziek en kunst onder de aandacht van jongeren te brengen. Naast Fergie, Will.i.am, Taboo en apl.de.ap traden ook Nikka Costa en Boys II Men op.

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat de halfbroer van Black Eyed Peas-zanger apl.de.ap op de Filippijnen werd vermoord. De nog onbekende daders schoten de 21-jarige Joven Pineda Deala in zijn hoofd toen hij met zijn vriendin in zijn auto zat te eten. Deala overleed op weg naar het ziekenhuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen