Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eddy Zoëy stopt bij BNN

Shownieuws

Eddy Zoëy gaat na de zomer weg bij BNN. De 'Nu we er toch zijn'-presentator stapt over naar RTL. Wat hij daar precies gaat doen, is niet bekend.

Eddy Zoëy gaat weg bij BNN. Dat heeft de omroep vrijdag bekendgemaakt. De presentator stapt over naar RTL. Hij maakt nog wel de reeks af van zijn programma 'Nu we er toch zijn' en neemt deze zomer ook een reeks vakantieafleveringen op van de show, maar daarna stopt hij definitief.

De presentator neemt met pijn in zijn hart afscheid van de jongerenzender. "Ik vind het enorm jammer BNN te verlaten. We hebben zoveel voor elkaar betekend." Toch is hij klaar voor een nieuwe stap. "De kans die RTL me nu biedt, is inhoudelijk een mooie uitdaging voor me. Bij RTL mag ik meerdere nieuwe avonturen aangaan en bij BNN zijn die kansen terecht voor de jonge generatie." Wat hij precies gaat doen bij RTL is niet bekend.

Zoëy is sinds de begindagen van BNN, ruim tien jaar geleden, bij de zender betrokken. Hij presenteerde er onder meer De Liegende Hollander, BNN at Work en Try Before You Die. Sinds acht seizoenen is hij te zien met 'Nu we er toch zijn', waarin hij de gastvrijheid van mensen test.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen