Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Etta James: opmerkingen over Beyoncé niet gemeend

Shownieuws

Etta James claimt dat haar opmerking dat ze Beyoncé Knowles 'niet uit kan staan' een grapje was. "Ik meende geen woord van wat ik zei", zegt de soulzangeres.

Etta James claimt dat haar opmerking dat ze Beyoncé Knowles 'niet uit kan staan' een grapje was. "Ik meende geen woord van wat ik zei", zegt de soulzangeres tegen New York Daily News over de uitingen die ze onlangs deed tijdens een concert in Seattle. "Sinds ik jong ben heb ik altijd een komische kant gehad, die kwam nu ook naar buiten."

James verkondigde tijdens de show in Seattle dat ze boos was omdat Beyoncé tijdens de inauguratie van president Obama het nummer 'At last' van James mocht zingen. De 71-jarige zangeres brandde zowel Beyoncé als Barack Obama af tijdens haar optreden. "Jullie president, met die grote oren. Hij liet die vrouw mijn nummer zingen", zei ze onder meer.

Ondanks dat ze een grapje maakte, geeft James wel toe verontwaardigd te zijn dat ze niet gevraagd is om zelf haar nummer te komen zingen. "Ik heb het gevoel overgeslagen te zijn bij iets wat mij toebehoort", stelt ze. Ze gelooft ook dat ze het nummer beter zou hebben vertolkt dan Beyoncé. "Ik vind het vervelend om toe te geven, maar ik geloof wel dat ik het beter zou hebben gedaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen