Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danny de Munk stopt met Ciske de Rat

Shownieuws

Danny de Munk stopt met zijn rol in Ciske de Rat. Eerder werd bekend dat de musical wordt verlengd tot na de zomer en dat De Munk er tot het einde bij zou zijn.

Danny de Munk stopt met zijn rol in de musical Ciske de Rat. Eerder deze maand werd bekend dat de musical wordt verlengd tot na de zomer en dat De Munk er tot het einde bij zou zijn. In De Telegraaf zegt hij zondag echter in juli te stoppen. Vooruitlopend daarop zal hij al vanaf eind maart minder te zien zijn.

De zanger en acteur wil zich volledig toeleggen op de tournee die hij gaat maken voor stichting De Zonnebloem, zo meldt de krant. De Munk is al jaren betrokken bij de stichting die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking.

De rol van Cis de Man in de musical wordt overgenomen door Jorge Verkroost en Quincy, die beiden al vervanger zijn. "Zij zijn beiden ontzettend goed," zegt De Munk, "maar ik vind het, voor iedereen die nog een kaartje wil kopen, belangrijk om naar buiten te brengen dat ik vanaf maart minder op het podium te zien ben. En ik wil dat iedereen weet hoe het zit en dat er niet wordt gezegd dat ik ziek ben."

Daarnaast blijft De Munk levensliederen zingen. Begin april zingt hij in de Amsterdamse Heineken Music Hall twee avonden achter elkaar liedjes van zijn cd 'Hart & ziel'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen