Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Enthousiast optreden Kings of Leon

Shownieuws

De Amerikaanse rockband Kings of Leon zorgde in de Heineken Music Hall voor een euforische stemming. De fans zongen uitbundig mee met onder meer 'Sex on fire'.

De Amerikaanse rockband Kings of Leon zorgde zaterdagavond in een tot de nok gevulde Heineken Music Hall bijna de hele avond voor een euforische stemming. Misschien is dat wel te danken aan het grote enthousiasme en het pure speelplezier dat de band op het podium tentoonspreidde.

Het publiek werd getrakteerd op een 'bezwerend' concert van de drie broers (Caleb, Jared, Nathan) en neef (Matthew) Followill. De fans werden regelmatig uitgenodigd een nummer mee te zingen en gaven daaraan gretig gehoor. "You guys are fantastic", liet zanger Caleb halverwege de show dan ook weten, en je voelde dat hij het meende.

Nadat hij ook nog even het allereerste optreden in Nederland memoreerde, zes jaar geleden, waarbij met name die 'coffeeshop in the morning' nog vers in het geheugen bleek te liggen, was het weer tijd om mee te zingen. Dat gebeurde extra uitbundig bij songs als 'Sex on fire', 'Use somebody' en het uiterst gedreven 'Knocked up'.

De Kings of Leon bestaan ruim acht jaar en hebben vier albums uitgebracht, waarvan het meest recente, 'Only by the night', de grote doorbraak betekende.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen