Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Terminale Jade Goody trouwt Jack Tweed

Shownieuws

Jade Goody en Jack Tweed geven elkaar zondag het jawoord. De trouwceremonie van de terminaal zieke Britse realityster en haar verloofde begint om 12.00 uur.

Jade Goody en Jack Tweed geven elkaar zondag het jawoord. De trouwceremonie van de terminaal zieke Britse realityster en haar verloofde begint om 12.00 uur in het landhuis Down Hall bij Hatfield Heath in Essex. De trouwdienst wordt geleid door bisschop Jonathan Blake.

De 21-jarige Tweed vroeg zijn vriendin twee weken geleden ten huwelijk nadat ze te horen had gekregen dat ze nog maar enkele weken te leven heeft. De 27-jarige Goody heeft kanker, die is uitgezaaid naar haar darmen, lever en lies.

De dag wordt vastgelegd door de camera's van Living TV, een Britse zender die al bezig was met een realityshow over Goody voordat er afgelopen zomer kanker bij haar werd geconstateerd. De exclusieve rechten op de foto's van het huwelijk heeft het bruidspaar voor bijna 840 duizend euro aan het Britse tijdschrift OK! verkocht. Goody wil op deze manier voor haar dood zo veel mogelijk geld verdienen voor haar twee zoontjes, Bobby (5) en Freddy (4) die ze kreeg met presentator Jeff Brazier.

De Britse krant The Sun meldt dat er voor de zekerheid een ziekenhuisbed voor Goody is klaargezet op de trouwlocatie, voor het geval dat de doodzieke bruid instort. Ook zou er in haar trouwjurk een zakje zijn genaaid voor haar morfine-infuus.

Goody en Tweed hebben honderdvijftig mensen uitgenodigd voor hun huwelijk, onder wie presentator Jonathan Ross en voetballer Jamie O'Hara. Alle mannelijke gasten is gevraagd om in het blauw te komen.

Na de ceremonie gaan de gasten aan tafel op de trouwlocatie. Zij krijgen een driegangenmenu voorgeschoteld dat bestaat uit eend vooraf, biefstuk als hoofdgerecht en hazelnootmerengue als toetje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen