Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe show voor Rick van Velthuysen bij Veronica

Shownieuws

Dj Rick van Velthuysen presenteert vanaf 2 februari de ochtendshow MogguhRick bij Radio Veronica. Hij is daar in het weekeinde al te horen met WeekendRick.

Rick van Velthuysen presenteert vanaf 2 februari vijf keer per week de ochtendshow MogguhRick bij Radio Veronica. Dat heeft de zender vrijdag bekendgemaakt. De dj is in het weekeinde al bij de zender te horen met het programma WeekendRick. Daarmee gaat hij overigens door.

Van Velthuysen, die in augustus overkwam van Radio 538, is heel blij met zijn nieuwe show. "Ik heb altijd al 'echt' iets willen betekenen voor een radiostation en dat doe je met het presenteren van een ochtendshow. Daar ben ik enorm trots op." Erwin Peters is zijn vaste copresentator bij de nieuwe show.

MogguhRick vervangt Ook Goeiemorgen van dj Colin Banks. Door het recente vertrek van sidekick Jan Paparazzi bij de show kan Banks volgens Veronica niet meer het dagelijkse programma maken dat hij voor ogen had. Zijn show verhuist nu naar het weekeinde, waarin Banks ook The Long Versions en Concert Classics presenteert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen